Welkom bij Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen. Graag bewegen we met u mee op weg naar herstel. Voor de een betekent dit wedstrijdklaar worden na een slepende blessure. Voor de ander zit het verschil in het kleine, dat zo veelbetekenend kan zijn. Neem die 86-jarige dame, die na weken trainen haar knie 10 graden verder kan buigen, waardoor ze weer op de fiets boodschappen kan doen en haar onafhankelijkheid terug heeft. Om deze grotere kwaliteit van leven is het ons altijd te doen. Of u nu bij ons komt voor revalidatie of preventie.

Samenwerkingsverbanden

Waar mogelijk werken we samen met andere disciplines. Binnen ons gezondheidscentrum is er geregeld overleg tussen huisartsen, diëtisten, welzijnswerkers, maatschappelijk werkers en thuiszorg. Ook met specialisten uit de verschillende ziekenhuizen onderhouden we goede contacten. Dit zorgt ervoor dat de behandelingen op elkaar afgestemd zijn en eenieder doet, waarin hij het beste is.

Wij zijn een PlusPraktijk

Omdat wij vooroplopen als het gaat om kennis, kunde en innovatie, zijn wij gekwalificeerd als ZilverenKruis PlusPraktijk. Wist u bijvoorbeeld, dat ons team voor maar liefst 50 procent uit ‘Masters of Applied Science’ bestaat? Wij blijven ons graag ontwikkelen binnen onze vakgebieden. Zo kunnen we u tenslotte het beste van dienst zijn en samen met u een positief verschil maken.

Vanaf 2018 zijn wij gekwalificeerd als ZilverenKruis PlusPraktijk. Deze kwalificatie hebben wij verkregen door een uitvoerige audit door onze branche-vereniging KNGF. Een audit is volgens de Dikke Van Dale een kritisch onderzoek naar bedrijfsvoering.

Dat houdt voor Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen in dat wij niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan!

 

Alle voordelen voor u op een rij:

Kwaliteit

- helder en begrijpelijk behandelplan

- de behandeling sluit volledig aan op uw klachten

- het keurmerk garandeert continue toetsing op de strengste kwaliteitseisen

- sneller resultaat

- een veilige en hygiënische praktijkruimte

Bereikbaarheid

- ruime openingstijden: ook in het weekend en ’s avonds open

- uw behandeling kan starten binnen 48 uur na aanvraag

- goede toegankelijkheid voor mindervaliden