Boksen met een kick

 

Onlangs is er weer een nieuwe serie kickbokslessen gestart onder begeleiding van fysiotherapeut Joeri Gillissen. Wilt u weten waarom? Omdat de deelnemers niet van ophouden wilden weten! De twee groepen op donderdagavond (18.30-19.30 en 20.30-21.30 uur) bestaan uit gemêleerde gezelschappen van tieners tot senioren, mannen en vrouwen en moeders en zoons/dochters. Wat hen zo aanspreekt? U leest het hieronder. Wit u meedoen of meer weten? Neem dan gerust contact op ons op.

 

 

Niels (41): “Het uurtje kickboksen op donderdagavond zie ik als een prettige uitlaadklep, waardoor mijn conditie en techniek snel verbeteren. Ik maak er m’n hoofd leeg en merk dat ik me in het dagelijkse leven fitter en energieker voel. Daarbij is het boksen goed voor mijn focus. Genoeg redenen om me weer in te schrijven voor de nieuwe serie lessen!”

 

 

Korine (44): “Kickboksen geeft me meer kracht, conditie en uithoudingsvermogen, wat ook doorwerkt in andere dingen. Juist omdat deze sport voor mij zo ‘out of the boks’ is, leer ik veel over mezelf. Daarnaast hebben we onderling veel plezier. Ik geniet van dit uurtje!”

 

Ole (15): “Een mooie manier om mijn conditie te verbeteren en over zelfverdediging te leren.”

 

Lars (16): “Het kickboksen geeft me een lekker sportief gevoel, omdat het veel conditie vereist. Verder hangt er altijd een leuke sfeer.”