FunXtion staat voor een dynamisch en interactief half uur trainen!

Elke 1e les in een nieuwe maand start er een nieuw trainingsprogramma, welke richting het einde van de maand wordt opgebouwd in zwaarte en intensiteit.

Wilt u kennismaken met de dynamische en gevarieerde FunXtion training? Neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0343-441690 en informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer over de 5 voordelen van funXtioneel trainen, klik hier.

 

Wilt u weten hoe anderen FunXtion ervaren? Onderaan deze pagina treft u enkele quotes van cursisten.

 

Zo komt onze zaal eruit te zien!

 

Trainingstijden FunXtion

Maandag   09.00 - 09:30  uur

Maandag   10.00 - 10:30  uur

Maandag   20.30 - 21:00  uur

Dinsdag     09.00 - 09:30  uur

Dinsdag     19.00 - 19:30  uur

Woensdag  09.00 - 09:30  uur

Donderdag 09.30 - 10:00  uur

Zaterdag    08:30 - 09:00  uur

 

 

Met ingang van 1 juni 2018 is degroep helaas gestopt ivm te weinig deelnemers           

 

Tarieven FunXtion:

10-Rittenkaart   € 50,00

20-Rittenkaart   € 95,00

Abonnement 1 x per week   € 20,00 per maand

Abonnement 2 x per week   € 35,00 per maand

Combi-abonnement 1 x FysioFitness en 1 x FunXtion   € 47,50 per maand

All-In abonnement alle sporten onbeperkt  € 75,00 per maand

 

 

Quotes van diverse FunXtion ervaringen:

 

Irma: "Al sport ik veel, ik merk dat mijn conditie verbetert door FunXtion. Een half uur per week trainen lijkt misschien niets, maar het is zat. Het is intensiever dan fysiofitness, je wordt echt uitgedaagd je grenzen te verleggen. Ik merk de positieve effecten ook bij het hardlopen, dat me een stuk makkelijker afgaat. Daarnaast beleef ik gewoon veel plezier aan FunXtion, ook door de leuke sfeer in de groep!"

Korine: "Het was hoog tijd dat ik alle spieren in m'n lichaam zou gaan trainen en m'n conditie zou verbeteren. En dit lukte heel snel dankzij FunXtion. Steeds denk ik: dit kon ik vorige week nog niet. Ik ben er bovendien sneller en wendbaarder door geworden, merk ik op de tennisbaan. Leuk vind ik dat. En daarnaast spreekt het uitdagende en dynamische karakter van FunXtion me erg aan (plus het feit dat een training maar een half uur duurt): steeds andere en nieuwe oefeningen en een goede afwisseling tussen activiteit en rust."

Kassandra Goddijn: "Wat FunXtion mij gebracht heeft gebracht? Uitdaging en groei. Zowel de opbouw van de lessen als de bezielende leiding van de instructeur hebben mij gestimuleerd om net een stapje verder te gaan. Hierdoor ben ik gegroeid in kracht en conditie. De positieve gevolgen hiervan merk ik ook bij mij huis-, tuin en keukendingen. En dat door elke week een half uurtje speels te knallen!."

Ellen Sirks: "Vooral de afwisseling en de korte, intensieve oefeningen spreken mijn aan. Daarom vind ik FunXtion veel leuker dan uurtje sportschool. daarbij hebben we het onderling heel gezellig en werken we goed samen. Dit vind ik een heel prettige bijkomstigheid."