Voorkomen is beter dan genezen! In onze samenleving komt de nadruk steeds meer te liggen op een actieve levensstijl. Ook in de behandeling van hart- en vaatziekten, diabetes, reuma en COPD staat bewegen centraal. Onze praktijk biedt iedereen de mogelijkheid om op verantwoorde wijze te trainen en zo de kwaliteit van leven te verbeteren.

Persoonlijk trainingsprogramma:

Voordat u start met fysiofitness, maken wij graag eerst nader kennis. Deze intake neemt een uur in beslag. We nemen een aantal conditie- en krachttesten af, die uw aanvangsniveau vaststellen. Ook spreken we bijzonderheden over fitheid en gezondheid door en bepalen we uw doelen. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk trainingsprogramma samen.

Aan het werk…

Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut traint u minimaal een keer per week in een groep van gemiddeld twaalf personen. In onze grote trainingszaal voert u uw persoonlijke oefenprogramma uit. We sluiten altijd af met een serie grondoefeningen, waarbij extra aandacht is voor de buik- en rugspieren.

‘Big brother…’

Onze trainingsapparatuur is computergestuurd. Een persoonlijke e-card zorgt ervoor dat u beweegt in uw eigen tempo, dat is aangepast aan uw conditie en geënt op uw individuele doelen. Mens en machine werken kortom samen aan uw vooruitgang, of deze nu op het gebied van conditie, spierkracht, gewicht of preventie ligt.

Trainingsmogelijkheden

Voor trainingstijden en tarieven klikt u op de blauwe balk "tijden" of meld u direct aan voor een intake.

Aanmelden

Wilt u meer weten over fysiofitness of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met onze praktijk: 0343-441690.